Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-06@02:03:49 GMT

بهترین اپراتور موبایل‌ ایران کدام است؟

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۵۴۳۳۸

بهترین اپراتور موبایل‌ ایران کدام است؟

فرارو- اختلال در شبکه ایرانسل، همراه اول و رایتل روز دوشنبه ۱۰ مرداد اتفاق افتاد و سرویس اینترنت و برقراری تماس در تهران برای چند ساعت دچار مشکل شد. به‌همین بهانه برای درک اینکه کدام اپراتور گزینه بهتری است، فارغ از صرفه اقتصادی سراغ مقایسه فنی آن‌ها رفتیم. داده‌های سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نشان می‌دهد همراه اول علاوه بر راه‌اندازی ۵۶ درصد سایت‌های BTS کشور، ۵۳ درصد از کل سیمکارت‌های فعال را در اختیار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایرانسل توانسته تا پایان خرداد امسال ۳۹ درصد از سایت‌های BTS را راه‌اندازی کند و حدود ۴۲ درصد از سیمکارت‌های فعال کشور جزو خطوط این اپراتور محسوب می‌شوند. سهم رایتل نیز از سایت‌های BTS و سیمکارت‌های فعال، تقریبا پنج درصد برآورد می‌شود.

بهترین اپراتور‌های کشور از نظر تعداد سایت‌های فعال

همراه اول، ایرانسل و رایتل تا پایان خرداد امسال روی هم بیش از ۱۲۰ هزار سایت فعال BTS راه‌اندازی کرده‌اند. از این تعداد کمی بیش از ۵۶ درصد سهم سایت‌های BTS همراه اول، حدود ۳۹ درصد سهم ایرانسل و تقریبا پنج درصد سهم رایتل بوده است. حالا از همان ۱۲۰ هزار سایت فعال BTS، ۳۵ هزار و ۸۵۳ مورد به سایت‌های فعال ۴G تعلق دارد که سهم همراه اول ۱۸ هزار و ۳۲۵ سایت، سهم ایرانسل ۱۵ هزار و ۶۰۴ سایت و سهم رایتل هزار و ۹۲۴ سایت بوده است. آمار‌ها نشان می‌دهد ۸۱ درصد از مشترکان همراه اول تحت پوشش اینترنت ۴G قرار دارند و این پوشش برای ۶۱ درصد از مشترکان ایرانسل فراهم شده است. از این لحاظ آمار دقیقی از اپراتور رایتل وجود ندارد. همچنین همراه اول تا پایان خرداد امسال توانسته کمی بیش از ۸۲ هزارکیلومتر از جاده‌های اصلی، فرعی و ریلی را تحت پوشش سایت‌های فعال BTS خود کند. این رقم برای اپراتور‌های ایرانسل و رایتل به‌ترتیب ۶۴ هزار کیلومتر و ۲۷ هزارکیلومتر اعلام شده است.

 تعداد سایت‌های BTS و میزان پوشش‌دهی جاده‌ای اپراتور‌های مختلف

اپراتور

تعداد سایت‌های فعال BTS

تعداد سایت‌های فعال 4G

پوشش جاده‌ای

همراه اول

۶۷ هزار و ۷۸۰ سایت

۱۸ هزار و ۳۲۵ سایت

۸۲ هزار و ۱۴۶ کیلومتر

ایرانسل

۴۶ هزار و ۴۸۵ سایت

۱۵ هزار و ۶۰۴ سایت

۶۴ هزار و ۶۶ کیلومتر

رایتل

سه هزار و ۸۴۸ سایت

هزار و ۹۲۴ سایت

۲۷ هزار و ۵۶۳ کیلومتر

بهترین اپراتور کشور از نظر تماس‌های رومینگ

ایرانسل، همراه اول و رایتل از سال ۹۳ طرح رومینگ ملی را اجرا کردند و در سه ماه ابتدایی امسال نزدیک ۲۵ میلیون تماس با کمک از این طرح برقرار شده است. سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با انتشار آمار‌های رسمی اعلام کرده از این ۲۵ میلیون تومان، سه میلیون و ۲۷۶ هزار مورد تماس‌هایی بوده که از اپراتور همراه اول به اپراتور ایرانسل روم شده است. برعکس این حالت یعنی تماس‌های روم شده از ایرانسل به اپراتور همراه اول تقریبا پنج برابر بوده و ۱۵ میلیون و ۶۰۸ هزار تماس به‌ثبت رسیده است. از اپراتور رایتل نیز کمی بیش از سه میلیون و ۸۰۰ هزار توماس به همراه اول و دو میلیون و ۲۰۵ هزار تومان به ایرانسل منتقل شده تا مشترکان آن بتوانند از آنتن اپراتور‌های دیگر استفاده کنند.

تعداد تماس‌های روم شده بین اپراتور‌ها

اپراتور میهمان

اپراتور میزبان

همراه اول

ایرانسل (سه میلیون و ۲۷۶ هزار و ۲۱۱ تماس)

ایرانسل

همراه اول (۱۵ میلیون و ۶۰۸ هزار و ۴۸۹ تماس)

رایتل

همراه اول (سه میلیون و ۸۸۸ هزار و ۷۵۴ تماس)

ایرانسل (دو میلیون و ۲۰۵ هزار و ۳۳۳ تماس)

بهترین اپراتور کشور از نظر خطوط واگذارشده، دائمی و غیرفعال

همراه اول، ایرانسل و رایتل تا پایان خرداد ۱۴۰۱ روی هم ۲۰۷ میلیون و ۹۸۷ هزار و ۲۰۹ خط به مشترکان خود فروخته‌اند که از این تعداد حدود ۱۴۱ میلیون و ۴۴۵ هزار خط فعال محسوب می‌شود. آمار‌های تفکیک شده سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی نشان می‌دهد، اپراتور همراه اول حدود ۱۰۶ میلیون خط منحصر به فرد فروخته که از این تعداد ۲۱ میلیون خط فعال دائمی و تقریبا ۵۴ میلیون خط فعال اعتباری وجود دارد به‌این ترتیب سهم همراه اول از خطوط فعال فعلی کل کشور نزدیک ۵۳ درصد برآورد می‌شود. ایرانسل تا پایان خرداد توانسته ۴۲ درصد از سهم خطوط فعال دائمی و اعتباری را به‌خود اختصاص بدهد و این رقم برای رایتل حدود پنج درصد است. طبق آمار‌های رسمی تعداد خطوط فعال دائمی و اعتباری ایرانسل به‌ترتیب پنج میلیون و ۸۲۲ هزار و ۳۹۴ هزار خط و ۵۴ میلیون و ۹۰۳ هزار و ۹۵ خط بوده است. خطوط فعال دائمی رایتل نیز ۴۶۱ هزار خط و تعداد خطوط اعتباری این اپراتور چهار میلیون و ۸۲۰ هزار خط بوده است. سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی با جمع‌بندی این ارقام گفته ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور به ۱۶۷ درصد رسیده است. به‌زبان ساده یعنی به ازای هر ۱۰۰ نفر، الان ۱۶۷ خط فعال داریم.

اپراتور‌های کشور چه تعداد خط دائمی و اعتباری فعال دارند؟

اپراتور

تعداد کل سیمکارت‌های واگذار شده

تعداد کل سیمکارت‌های فعال

تعداد کل سیمکارت‌های غیرفعال

همراه اول

۱۰۶ میلیون و ۲۱۳ هزار و ۱۰۷

۷۵ میلیون و ۴۳۷ هزار و ۶۶۶

۳۰ میلیون و ۷۵۵ هزار و ۴۴۱

ایرانسل

۹۳ میلیون و ۲۶۰ هزار و ۱۹۵

۶۰ میلیون و ۷۲۵ هزار و ۴۸۹

۳۲ میلیون و ۵۳۴ هزار و ۷۰۶

رایتل

هشت میلیون و ۵۱۳ هزار و ۹۰۷

پنج میلیون و ۲۸۱ هزار و ۸۳۳

سه میلیون و ۲۳۲ هزار و ۷۴

منبع: فرارو

کلیدواژه: اپراتور همراه مقررات و ارتباطات رادیویی سیمکارت های فعال بهترین اپراتور تعداد سایت تا پایان خرداد سایت های فعال سه میلیون سایت های BTS فعال دائمی همراه اول خطوط فعال خط فعال هزار خط فعال BTS

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۴۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟

بروکر یا همان کارگزار واسطه‌ای میان معامله‌گران و شبکه وسیعی از مراکز تامین کننده‌ی نقدینگی است؛ به علت اینکه معامله‌گران سرمایه خود را به بروکر واریز می‌کنند، همواره یافتن بروکر مورد اعتماد و معتبر یکی از چالش‌های معامله‌گرا بوده است.

 

بروکر یا همان کارگزار واسطه‌ای میان معامله‌گران و شبکه وسیعی از مراکز تامین کننده‌ی نقدینگی است؛ به علت اینکه معامله‌گران سرمایه خود را به بروکر واریز می‌کنند، همواره یافتن بروکر مورد اعتماد و معتبر یکی از چالش‌های معامله‌گرا بوده است. البته این چالش زمانی سخت‌تر می‌شود که اکثر بروکرهای جهان به علت تحریم به ایرانیان خدمات نمی‌دهند و معامله‌گران باید از میان بروکرهایی که به ایرانی ها خدمات می‌دهند یکی را برگزینند. در این مقاله به برخی بروکرهای تایید شده و معتبر برای ایرانی ها می پردازیم و مزایا و معایب آنها را بررسی می‌کنیم.

بروکر ویتاورس

بروکر ویتاورس (Vittaverse) یکی از معدود بروکرهایی است که علی‌رغم مدت زمان کمی که شروع به فعالیت کرده است؛ توانسته محبوبیت زیادی میان کاربران ایرانی کسب کند. بروکر ویتاورس از تمامی جفت‌ارز ها و حتی جفت ارزها‌ی کم یاب نیز پشتیبانی می‌کند و ارزهای دیجیتال و فلزات را نیز پوشش می‌دهد.

ویتاورس علاوه بر خدمات بروکری این قابلیت را به معامله گرانی که سرمایه کافی را ندارند می‌دهد تا از طریق پراپ تریدینگ (prop trading) تا سقف نیم میلیون دلار سرمایه اولیه برای معامله‌گری کسب کنند. علاوه بر آن این بروکر سرمایه کاربران خود را تا 20 هزار یورو بیمه می کند و معامله گران می‌توانند با خیالی آسوده به معامله بپردازند.

برخی از مزایای بروکر ویتاورس رگوله شده توسط سازمان خدمات بین‌المللی موالی به شماره BFX2024072 بیمه ( تا سقف 20 هزار یورو) امکان واریز و برداشت آنی و بدون کمیسیون ارائه لوریج حداکثری 1:500 حساب‌ها با کمیسیون کم پاداش و بونوس‌های متنوع

برخی از معایب بروکر ویتاورس

نداشتن حساب معاملاتی cent بروکر آلپاری

بروکر آلپاری (alpari) یکی از قدیمی‌ترین و معروف‌ترین بروکرهایی است که به ایرانیان خدمات می‌دهد. این بروکر که فعالیت خود را از سال 1998 میلادی شروع کرد در بسیاری از کشورها شعبه داشت اما پس از ورشکستگی این شعب از بین رفتند و هم اکنون تنها شعبه روسیه آلپاری است که به فعالیت خود ادامه می‌دهد. لازم به ذکر است که این بروکر در میان ایرانیان دارای محبوبیت بالایی است؛ به طوری که برخی معامله‌گران آن‌را به عنوان بهترین بروکر برای ایرانی ها می‌دانند.

برخی از مزایای بروکر آلپاری

ارائه لوریج حداکثری 1:2000 پشتیبانی از حدود 300 دارایی قابل معامله دارای رگولیشن (regulation) از موسسه خدمات مالی موریس(FSC) امکان شارژ و برداشت حساب به صورت ریالی با درگاه Irpay.pro

برخی از معایب بروکر آلپاری

اسپردهای بالا در بعضی از نمادهای معاملاتی سابقه‌ی ورشکستگی بعضی از شعب

بروکر آ مارکتس

بروکر ای مارکتس (A Markets) نیز به عنوان یکی از بهترین بروکرها که به ایرانی ها خدمات می‌دهد شناخته شده است. این بروکر که فعالیت خود را از سال 2007 میلادی آغاز کرده، در بسیاری از کشور ها نظیر ترکیه، قبرس، روسیه و.. نمایندگی دارد. دفتر مرکزی این بروکر واقع در مونته نگرو است. این بروکر علاوه بر اینکه امکان ایجاد حساب اسلامی را به معامله‌گران می‌دهد ، در حفظ امنیت سرمایه معامله‌گران بسیار سخت گیرانه عمل می‌کند.

این بروکر از تمامی جفت ارزها، 142 سهم، 20 ارز دیجیتال، 16 شاخص ، 11 کالا و 7 فلز پشتیبانی می‌کند. حداقل واریزی برای شروع معامله‌گری در این بروکر 100 دلار است و 15 درصد هر مبلغی که به عنوان واریز اولیه انجام دهید، به عنوان بونوس خوش آمد گویی به حساب شما افزوده می‌شود.

برخی از مزایای بروکر آ مارکتس

رگوله شده توسط موسسه مالی FSA دارای بیش از 13 سال سابقه فعالیت قابلیت برداشت و واریز آسان به صورت ریالی پشتیبانی کامل 24 ساعته

برخی از معایب بروکر آ مارکتس

عدم ارائه حساب‌های سنتی برای معامله‌گران تازه کار اسپرد بالا تنها در حساب‌های FIXED بروکر روبو فارکس

بروکر روبو فارکس (Robo Forex) از دسته بروکرهایی به شمار می‌آید که نمادهای معاملاتی بسیاری را پوشش می‌دهد. از این نمادها می‌توان به سهام بیش از 3000 شرکت آمریکایی و رمز ارزهایی با بستر (erc 20) نام برد. این بروکر از سال 2009 شروع به فعالیت کرده و تاکنون سابقه ورشکستگی نداشته است.

این بروکر رابط کاربری آسانی داشته و معامله‌گران می‌توانند به سادگی در آن ثبت‌نام کنند. همچنین مشتریان خود را تا سقف 20 هزار یورو بیمه مالی می‌کند و توسط موسسه‌ی قانون‌گذاری IFSC رگوله شده است.

برخی از مزایای بروکر روبو فارکس

امکان معامله‌ی سهام بیش از سه هزار شرکت آمریکایی وجود اسپرد های کم در حساب‌ها ارائه لوریج حداکثری 1:2000

برخی از معایب بروکر روبو فارکس

عدم امکان واریز و برداشت ریالی آسان عدم پشتیبانی قوی زبان فارسی بروکر فیبوگروپ

بروکر فیبو گروپ (Fibo Group) یکی از قدیمی ترین بروکرها با سابقه ای بالای 25 سال است. این بروکر فعالیت خود را از سال 1998 شروع کرده است و به عنوان یکی از بروکرهای محبوب برای ایرانی ها شناخته می‌شود. دفتر مرکزی فیبو گروپ در ویرجین آیلند بریتانیا تاسیس شد؛ اما این بروکر در کشورهای دیگری نیز نظیر وین، مونیخ، شانگهای و.. نیز شعبه دارد.

این بروکر حساب سنتی با حداقل واریز مبلغ 1 دلار را به مشتریان خود ارائه می‌دهد؛ همچنین مشتریان خود را تا سقف مبلغ 20 هزار یورو بیمه کرده و دارای رگولاتوری FSC و CySEC نیز می‌باشد.

برخی از مزایای بروکر فیبوگروپ

پشتیبانی از حساب‌های متنوع رگوله شده توسط FSC و CySEC دارای سابقه‌ی طولانی مدت امکان واریز و برداشت ریالی

برخی از معایب بروکر فیبوگروپ

وجود باگ‌های متعدد در سرورهای معاملاتی عملکرد ضعیف در پاسخ‌گویی به درخواست‌های مالی وجود برخی مشکلات نموداری سخن پایانی

بعد از معرفی چندین بروکر ممکن است مقداری دچار سردرگمی شوید و این سوال برایتان پیش بیاید که بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟ در حقیقت این سوالی است که تنها خودتان می‌توانید به آن پاسخ دهید؛ به عنوان یک معامله‌گر حرفه ای، با توجه به تجربه ای که از معامله در بروکرها داشته اید، می توانید متوجه شوید که هیچ بروکری بدون ایراد نیست و این انتخاب شما است که به چه بروکری در نهایت اعتماد می‌کنید. بروکرها مزایا و معایب مختلفی دارند، با توجه به تغییر مداوم قوانین رگولاتوری، ابزارها و تمامی این موارد؛ شما به عنوان یک معامله‌گر بسته به نیاز خود باید بهترین بروکر مورد نظر خودتان را انتخاب کرده و با آن کار کنید.

برچسب ها: بروکر ، کارگزار ، نقدینگی ، بروکر ویتاورس ، Vittaverse لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA7

دیگر خبرها

  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج
  • بهترین سایت سفارش آنلاین کتاب در ایران
  • دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند
  • بهترین فصل برای سفر به جنوب کشور کدام است؟
  • ۱۰ گلزن فعال تاریخ لیگ قهرمانان
  • بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟
  • سیل توصیف از گل شهاب: وحشیانه، غیرمعقول و تاریخی!
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴
  • انتقاد شدیداللحن فعال اصول‌گرا از پست جدید جمیله علم الهدی در دانشگاه / وای به حال دانشگاهی که بانوی اول عضو هیات جذب اساتیدش باشد
  • انتقاد شدیداللحن فعال اصول‌گرا از پست جدید جمیله علم الهدی در دانشگاه