Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل رایتل گفت: یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های این مجموعه مربوط به طرح ققنوس می‌شود که در سطح بین‌المللی رقیبی ندارد؛ تجهیز شارژینگ و بیلینگ جزو پیچیده‌ترین زیرساخت شبکه‌های ارتباطی موبایل است که در رایتل این راهکار با توان داخلی در حال بومی‌سازی است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی رایتل، یاسر رضاخواه مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی رایتل در همایش سراسری شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی که 23 تیرماه 1401 در سالن همایش‌های بین‌المللی صدا وسیما برگزار شد، اظهارکرد: در سه ماهه نخست امسال عملکرد مطلوبی داشتیم و بر اساس همین عملکرد انتظار داریم تا پایان سال رشد درآمدی نزدیک به 50 درصد را محقق کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت رایتل با اشاره به اینکه در گذشته گفته می‌شد "رایتل برای مجموعه شستا اصطلاحا سرطان شده است"، تصریح کرد: رایتل در سال 97 حدود 600 میلیارد تومان زیان یکساله را شناسایی کرده و کل سود شستا در آن برهه زمانی حدود 3 الی 4 هزار میلیارد تومان بود اما در نهایت با تمام مشکلاتی که وجود داشته توانستیم رایتل را به مسیر سودسازی برسانیم.

مدیرعامل شرکت رایتل تشریح کرد: گاهی گفته می‌شود که با وجود مشکلات داخلی و تحریم‌ها نمی‌توان اقدام موثری کرد اما این مجموعه توانست در یک بازه سه ساله درآمد خود را در سخت‌ترین دوران تحریم نزدیک به سه برابر کند و این درحالی بوده که هزینه‌های آن تنها 41 درصد رشد کرده است.

وی با تاکید بر اینکه رایتل رشد شتابداری دارد، گفت: با مقایسه فروردین ماه سال گذشته با امسال خواهیم دریافت که این مجموعه در درآمد 21 درصد و در ترافیک 16 درصد رشد داشته است. همچنین این رشد در خرداد ماه افزایش بیشتری پیدا کرده است و به ترتیب به 30 و 35 رسیده است. طبق پیش بینی‌های انجام شده این رشد در تیر ماه نیز افزایش خواهد داشت. 

رضاخواه بیان کرد: رشد درآمد و ترافیک مجموعه رایتل در حالی رقم خورده که بازیگران اصلی صنعت ارتباطات به علت پایان محدودیت‌های کرونا و بازگشایی مراکز آموزشی با چنین رشدی مواجه نبوده و بعضا افت ترافیکی را نیز تجربه کرده‌اند. 

وی افزود: رایتل دارای تعدادی سایت بوده که برای این مجموعه، صندوق‌های درآمدی به حساب می‌آید و برای توسعه و افزایش ظرفیت آنها نیازمند سرمایه زیادی هستیم. از طرفی تعدادی مشترک وجود داشته که از این سایت‌ها استفاده می‌کنند و اگر اندکی در منابع و مصارف، توازن برقرار نشود باعث می‌شود سرمایه‌گذاری‌های ایجاد شده، بهینه نباشد.

مدیرعامل شرکت رایتل توضیح داد: اگر تعداد سایت‌ها کم و ظرفیت ترافیکی آنها پایین باشد و در عوض تمرکز خود را بر بازاریابی بگذاریم، کیفیت دچار افت می‌شود و در نهایت مشتری که با هزینه هنگفتی جذب شده از دست می‌رود؛ در چنین حالتی عملکرد شرکت منفی می‌شود. اگر در زیرساخت‌ها هزینه و سرمایه‌گذاری زیادی کنیم اما در بازاریابی عملکرد ضعیفی داشته باشیم، درآمد و اثرهای مالی این هزینه‌ها باز نمی‌گردد و در نتیجه صورت‌های مالی شرکت به مسیر زیان‌دهی باز خواهد گشت. بنابراین ناچاریم یک قدم، یک قدم و با حساسیت بالا این فاکتورها را مدیریت کنیم. 

رضاخواه مطرح کرد: سایت‌های رایتل 95 درصد پراکندگی جمعیتی کشور را پوشش می‌دهد؛ البته در برخی از مناطق تکنولوژی ضعیف  3G وجود دارد که مطابق برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان امسال دیگر از تکنولوژی ضعیف استفاده نخواهیم کرد و همه سایت‌های ما به تکنولوژی  4G و  4.5G مجهز می‌شوند.

مدیرعامل شرکت رایتل تشریح کرد: توسعه مناطق تحت پوشش این شرکت در نواحی کم برخوردارتر اولویت رایتل است و در تهران اگر سهم بازار ما قریب به 10درصد باشد، در مناطق اطراف تهران مانند شهریار، شهرقدس و ملارد این مقدار به 30 درصد می‌رسد. دلیل اقبال به این اپراتور در این مناطق، تعرفه‌های پایین‌تر رایتل بوده و شرکت، تمرکز بیشتری را به مناطق کم برخوردار اختصاص داده است.

وی با اشاره به مهم‌ترین پروژه‌های مجموعه رایتل، گفت: یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های این مجموعه مربوط به طرح ققنوس می‌شود که در سطح بین‌المللی کم‌نظیر است؛ پیچیده‌ترین نود شبکه‌های مخابراتی سیار، تجهیز شارژینگ و بیلینگ است که ما این راهکار را با توان داخلی بومی‌سازی کرده‌ایم.

رضاخواه در تکمیل سخنان خود گفت: این نود می‌تواند میلیاردها تراکنش را در روز پردازش کند و در سراسر دنیا تنها شرکت‌های سازنده این تجهیز بسیار محدود هستند و ما با همکاری شرکت‌های دانش بنیان داخلی و توان نیروهای متخصص رایتل، بومی‌سازی این تجهیز را آغاز کرده‌ایم و تا امروز محاسبات مصرف حدود ده درصد از مشترکین به این زیرساخت منتقل شده است، شرکت‌های دیگر نیز با مشکلاتی در حوزه این زیرساخت مواجهند که امیدواریم موفقیت این پروژه فتح بابی برای دیگران جهت بومی‌سازی در تجهیزات بالادستی شبکه‌های مخابراتی باشد.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رايتل مدیرعامل شرکت رایتل بومی سازی سایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۳۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت

احمد اسدی گفت: میزان خاموشی سالانه در استان برای سال ۱۴۰۲ نیز رقم ۸۶ دقیقه ثبت شده، اما امسال هدف گذاری این شرکت، رقم ۷۹ دقیقه در سال تعیین شده است.

وی بیان کرد: در این راستا تلاش می شود گروه های خط گرم فرمان از نزدیک توسعه یابند و گروههای خط گرم راه دور شهرستانها فعال تر عمل کنند تا بتوان با ادامه این روند چشم انداز شرکت توزیع نیروی برق استان مبنی بر رسیدن به عدد ۷۰ دقیقه در پایان سال ۱۴۰۴ را محقق کرد.

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: در تابستان ۱۴۰۲ با انجام برنامه های کنترل و مدیریت بار، اوج مصرف و پیک بار استان به میزان هزار و ۵۴۰ مگاوات ثبت شد، این در حالی بود که نیاز مصرف مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان حدود هزار و ۷۰۰ مگاوات پیش بینی شده بود.

وی بیان کرد: با توجه به گرمای هوا در تابستان پارسال ۱۳ روز عبور از محدوده پیک بار اتفاق افتاد و ۲۷ روز نیز مصرف در محدوده اوج بار واقع شد.

اسدی با تاکید بر آمادگی مدیریتهای برق شهرستانها برای کنترل پیک بار تابستان سال ۱۴۰۳ گفت: پستهای فوق توزیع دارای بارگذاری بالای ۷۰ درصد (پربار) مشخص شده و لازم است به منظور کاهش بار پستهای فوق توزیع مذکور برنامه ریزی لازم برای جابجایی بار بر روی پست فوق توزیع مجاور انجام گیرد.

وی در خصوص عملکرد بهره برداری از نقاط تحت اتوماسیون شبکه توزیع برق خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: مجموع فرامین موفق صادر شده در سال گذشته ۲۴ هزار و ۱۷ مورد بود که از این تعداد ۱۴ هزار و ۵۶۵ مورد در زمان پیک بار قرار داشت.

اولویت شرکت توزیع برق خراسان رضوی برای مدیریت بار

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: بررسی مشکلات شبکه فشار متوسط، اجرای طرحهای سرمایه ای گذر از پیک بار، کنترل بار پستهای توزیع عمومی و فیدرهای فشار ضعیف، پیگیری رفع نواقص احتمالی نقاط اتوماسیون شبکه، لزوم مکاتبه با مشترکین حساس و مهم برای پیش بینی نصب مولد اضطراری از اولویتهای این معاونت برای مدیریت بار امسال دانست.

وی شناسایی عیوب شبکه و بررسی افزایش علل خاموشی و عملکرد «فیدرهای» ۲۰ کیلوولت به صورت ریشه ای و برنامه ریزی به منظور سرویس خطوط با اولویت فیدرهای پرعارضه، شناسایی کانونهای خطر و مناطق آسیب پذیر شبکه، اصلاح و بازسازی هدفمند تاسیسات را از موضوعاتی برشمرد که باید برای افزایش قابلیت اطمینان و پایداری شبکه های توزیع رعایت شود.

اسدی اظهار کرد: رعایت مواردی از جمله بهسازی شبکه و تجهیزات فرسوده به منظور پایداری شبکه با استفاده از ظرفیت اعتبارات طرح بهارستان، پیگیری تعمیر و بازسازی تجهیزات آسیب دیده و برگشت آنها به شبکه (لجستیک معکوس)، مدیریت بر اعمال خاموشی های با برنامه ضروری است.

وی در حوزه نصب سامانه های خورشیدی پشت بامی اظهار کرد: شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی به عنوان نخستین استان در کشور با بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ تقاضا در ۲۹ شهرستان، کار نصب سامانه های خورشیدی را آغاز کرد و تاکنون هزار و ۱۷۷ سامانه در شهرستانهای مختلف نصب کرده است.

شمار مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ یک میلیون و ۴۴۴ هزار و ۴۰۵ مشترک بود که از این تعداد ۸۳.۳۳ درصد مشترکان خانگی، ۲.۸۹ درصد مشترکان عمومی، ۱.۴۶ درصد مشترکان کشاورزی، ۵۹ صدم درصد مشترکان صنعتی و ۱۰.۹۳ درصد مشترکان سایر مصارف هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد
  • تداوم پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان
  • پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان با وجود بارندگی‌های اخیر
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴